روشهای پخت غذا در خانواده و تجربه من
پنجشنبه 21 بهمن 1395 ساعت 16:01 | نوشته ‌شده به دست مسافر حسن | ( نظرات )
روشهای پخت غذا در خانواده و تجربه من:
پخت غذا و انتخاب مواد غذایی برای یک مسافر لیدی جونز بسیار مهم و حایز اهمیت است. و تجربه ی بنده به عنوان یک مسافر لیدی جونز در زمینه این دستور جلسه ی حکیمانه به این صورت بود که بنیان طبخ و تولید و خرید مواد غذایی را در خانواده تغییر شگرف دادم

در گام اول تمامی ظروف جدید اعم از الیت، تفلون، نچسب، ظروف آلیاژ دار، قاشق های آبکاری شیمیایی شده ظروف غیر استاندارد،  و..... را از آشپزخانه به صورت کامل جمع آوری کرده و به جای آن از ظروف مسی و آلومینیومی و قاشق های آهنی و یا استیل اصل و حتی در برخی از موارد از قاشق های چوبی و یا آلومینیومی را جایگزین نموده ایم.....
البته لازم به ذکر است که ظروفی که اکنون در بازار وجود دارند. بعلت دارا بودن برخی از مواد شیمیایی به خاطر رنگ و لعاب آن و به جهت پر زرق و برق کردن

آنها و بدون در نظر گرفتن مسائل بهداشتی و مناسب در استفاده از آن محصولات در آشپزخانه ها ساخته شده و به دست مصرف کنندگان بیخبر قرار گرفته که مرگ تدریجی را به عهده خواهد داشت

در گام دوم باید دست به کاری میزدم که در نگاه اول احمقانه به نظر میرسد. اما آموزش های کنگره شصت شهامت من را در اجرای این طرح بالا برد. و توانستم حرکتی عظیم در این امر انجام دهم. 
من یخچال فریزر آشپزخانه یمان را بلااستفاده در یک گوشه ای انداختم. و از آن به عنوان دکور استفاده می نماییم. 
البته لازم به ذکر است که مقداری مواد غذایی که میتوان آنها را فریز نمود و برای روز مبادا (مهمانی ها، جشن ها) استفاده نمود مانند لوبیا سبز، برخی سبزیجات دلال و... 
در درون فریزر نگهداری می کنیم. اما در کل برای تهیه ی غذا روزانه به بازار رفته و غذاهای سالم و به مقدار کافی خرید کرده و همانروز مصرف مینماییم

بدین گونه توانستم میانبری در راه سلامتی خویش و خانواده ام بزنم و به ایده هایم جامه عمل بپوشانم

در گام بعدی زایقه ی خویش را تغییر داده تا بتوانم از مواد غذایی که نیازهای بدنم را فراهم میکند. را استفاده نمایم. و این امر در خانواده هم رخنه کرده و باعث تغییر ذائقه آنها نیز شده است. 
من قبلا از غذاهای دریایی. ماهی، میگو، صدف و...استفاده نمیکردم اما امروزه هفته ای سه تا چهار بار از این گونه غذا در سبد غذایی مان وجود دارد که این امر باعث انرژی و شادابی هر چه بیشتر در خانواده شده

و حتی دیگر در یخچال منزلمان بستنی و بقول معروف هله هوله یافت نمیشود و بیشتر از مواد غذایی ارگانیک استفاده می نماییم

پخت غذا در خانواده امری بسیار مهم است. که کدبانوی خانه ملزم به انجام آن کار میباشد. 
برای سرخ کردن غذاها حتما از روغن کنجد، روغن حیوانی (کره، دمبه )باید استفاده نمود. چون روغن هایی که در بازار موجود است بعلت داشتن برخی مواد نگهدارنده، اسانس، روغن پالم و غیره برای بدن بسیار خطرناک بوده و عامل مهم انواع بیماری ها میباشد

از نمک، شکر، وانیل، بکینگ پودر، پنیر پیتزا، جوش شیرین و...... استفاده نمی نماییم. و برای تغییر مزه ی برخی از غذاها از شیرین کننده های طبیعی مانند، عسل و نیشکر و...استفاده می نماییم

اگر بخواهیم سالم زندگی کنیم 
راههای بسیار زیادی وجود دارد که باید آنرا عملی نمود 
با کمی دقت، مطالعه، و زمان میتوان سلامتی را برای خود و خانواده به ارمغان آورد 
نویسنده، حسن 
لژیون،  لیدی جونز 
راهنما،  مهدی سلطانی 
پارک،  طالقانی
Print Friendly Version of this pageپرینت مطلب داغ کن - کلوب دات کام Share
مرتبط با: لژیون جونز، مقاله،


می توانید دیدگاه خود را بنویسید
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
 
درباره ما ...
دریافت نشریات و فایل های صوتی ...
دریافت کتاب «عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر» نویسنده: مهندس حسین دژاكام دانلود نوشتارها و فایلهای صوتی کنگره 60 در قالب فایل Mp3 و PDF
اشعار شاعران کنگره 60
اشعار شاعران کنگره 60
مسافران و همسفران محترم کنگره 60 می توانند اشعار خود را به ایمیل: adezhakam@gmail.com برای آقای امین دژاکام ارسال کنند.
آمار سایت ...
• تعداد مطالب:
• تعداد نویسندگان:
• آخرین بروز رسانی:
• بازدید امروز:
• بازدید دیروز:
• بازدید این ماه:
• بازدید ماه قبل:
• بازدید کل:
• آخرین بازدید:

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات