مثلث جونز. تفکر تغذیه حس
جمعه 1 بهمن 1395 ساعت 16:48 | نوشته ‌شده به دست مسافر حسن | ( نظرات )
تفکر، تغذیه، حس 
سه ضلع مثلث لیدی جونز بیانگر و راهنمای کامل سلامتی و تناسب اندام است. اولین ضلع آن که همان تفکر نام دارد. همان ضلعی است که ساختارها را به وجود میاورد. و بدون آن هیچ چیزی پدیدار نمیگردد. و رو به زوال میرود. 
هر ساختاری که در دور و بر خود میبینیم، ابتدا تفکری بیش نبوده. البته تفکری صحیح و همراه با استراتژی صحیح. 
یعنی در چهار وادی و در چهار بخش یک ساختار را مورد بررسی قرار داده و سپس حرکت جدید را آغاز کنیم. 
تولد یک ساختار ابتدا از تفکر پدیدار میگردد. یعنی هر چه تفکر بهتر، ساختار ی بهتر، و یا هر چه تفکر زیباتر، ساختار ی زیباتر.پس باید ابتدا تفکر نماییم که چه چیزی را نیاز داریم. و برای بدست آوردن آن از چه راهی باید وارد شویم....
تولد یک ساختار، مستلزم تفکری جدید و جسورانه است
 
در این بین قدرت ذهن و رویا و حتی حس برای رسیدن به ساختار جدید و حل این پازل پیچیده و سنگین به کمک ما انسان ها خواهد آمد. چون قدرت ذهن بنا به خواسته هایمان، همیشه و در همه حال به دنبال راهی تازه جهت رسیدن به آن رویا و یا تفکر میباشد. 
مثلاً اگر تفکر نماییم که موسیقی بیاموزیم و خواسته ی قوی داشته باشیم. ذهنمان همواره به دنبال آن میگردد. و اگر حتی در شرایط سخت، تابلوی کلاس موسیقی را ببیند. به ما گوشزد کرده که فلان جا کلاس موسیقی دارد. و یا در زمان مطالعه روزنامه در صفحات مختلف آن اگر نکته ای را در راجع با موسیقی بیابد حتما به ما خاطر نشان میکند که توجه ما به سمت تفکر و خواسته ی مان برود. و آن موضوع را مورد بررسی قرار دهد. 
پس در کنار تفکر،  رویاپردازی و مددجویی از قدرت ذهن، لازمه ی یک سفر خوب میباشد.

البته یک مسئله بسیار مهم وجود دارد که حتماً باید مد نظر قرار گیرد. 
در لژیون لیدی جونز، بحث فقط مختص تناسب اندام و لاغر شدن نمی باشد. این سفر سفری است که ما را به سلامت جسم و نفس خواهد رساند. و یکی از کوچکترین و پیش پا افتاده ترین ساختار آن رسیدن به تناسب اندام  میباشد

و اما تغذیه که مهمترین مسئله سلامتی جسم و نفس است. و چون اگر آنرا رعایت نکنیم قطعا به موفقیت نخواهیم رسید، آنکه باید بدانیم یکی از علایم بیماریمان نداشتن اندامی متناسب همراه با علایم دیگری همچون، فشار خون، قند خون، کبد چرب، چربی خون، تنگی نفس، تنبلی و یا سطح انرژی بسیار پایین و..... میباشد که نشانگر یک بیماری مخوف و مرگبار میباشد که به صورت خاموش پیش می آید
تا انسان را به تدریج به به کام مرگ بکشد. سالانه تعداد بسیار زیادی از انسانها به خاطر رعایت نکردن تغذیه ی صحیح و اصول و قوانین ان از بین میروند. و در این راستا علم پزشکی در صدد آن برآمده تا راهی برای این معضل بدست آورد. ولی متاسفانه کاری از دست آن بر نمیاید و در نهایت با مقداری دارو و یا به زور تیغ عمل جراحی. و یا پیوند اعضا و....... فقط مرگ را چند صباحی به تعویق میاندازد

پس اگر میخواهیم حرکتی را آغاز نماییم باید ابتدا در خود جستجو کنیم. و تغذیه ی مان را اصلاح کنیم. همانطور که میدانید معده ی انسان به اندازه ی مشت آن است و باید دانست که معده چطور کار میکند. چه ساختاری دارد. و وظیفه ما در قبال آن چیست؟  
میخواهم معده ی مان را تشبیه به قیف نمایم. ابتدا قیفی را در نظر بگیرید که میخواهید مایعی سخت همچون روغن را در داخل ظرفی سرتنگ بریزید. خوب قدر مسلم قیف را روی ظرف قرار داده و به اندازه ی حجم قیف روغن مربوطه را میریزیم و صبر میکنیم تا روغن داخل قیف آرام آرام تخلیه شده و سپس حجم دیگری از روغن را داخل قیف ریخته، دوباره صبر میکنیم تا روغن داخل قیف تدریجا تخلیه گردد. و این عمل را آنقدر انجام میدهیم تا ظرف مان پر شود.

حالا چند سوال پیش می آید. اگر از حجم قیف بیشتر روغن بریزیم چه اتفاقی می افتد، و یا اگر تا تخلیه کامل قیف صبر نکنیم و مدام داخل قیف روغن بریزیم چطور؟  یا به خاطر اینکه روغن روانتر شود. همراه روغن آب و یا حلال دیگر بریزیم چطور؟  و یا روغن را آنقدر بریزیم که از حجم ظرف بیشتر شود و روغن داخل ظرف سرریز شود چه!؟

پس در آن صورت باید منتظر عواقب و پیامدهای ناگوار آن هم باشیم که صد در صد باعث تخریب روغن و ریخته شدن آن،  و کثیف شدن منطقه ای که ظرف مان در آنجا قرار گرفته و.... باشیم 
دقیقا معده ی انسان به همین شکل میباشد. 
ما مدام باید به بدنمان غذا برسانیم و حجم معده ی خود را در نظر بگیریم. صبح که از خواب بیدار میشویم باید به مقدار کافی صبحانه میل کنیم و پس از آن تقریباً یک ساعت و نیم باید صبر کنیم تا غذا از معده کاملا تخلیه گردد. آن زمان تقریبا نیم ساعت زمان داریم تا حد اقل دو لیوان آب بنوشیم و سپس آماده ی میانوعده شویم یعنی تا یکساعت قبل از میانوعده. چیزی نخوریم و ننوشیم. پس از میانوعده باید آماده ی نهار شویم. برای نهار تا میانوعده ی بعدی تقریباً چهار الی پنج س

اعت زمان در اختیار مان گذاشته اند. این بدان معناست 

که  می توان در وعده ی نهار از غذاهایی که دارای کربوهیدرات سنگین و پروتیین و چربیها ی مفید میتوان استفاده نمود و معده زمان زیادی در اختیار دارد تا بتواند آن غذا را هضم و جذب نماید و بعد آن آماده ی دریافت آب و غذای بعدی شود

در این جا لازمه ی کار اینست که باید بدانیم روزانه از پنج گروه مواد غذایی یعنی کربوهیدرات،  چربیها،  پروتئین،  ویتامین،  املاح معدنی و آب در شش وقت معین استفاده نمود و نباید حتی یک گروه غذایی را از وعده ها حذف نمود

و اما حس و مهمترین بخش این دستور جلسه

برای این مقوله بحث های زیادی از نکته نظرات متفاوتی میتوان نمود. و اگر بخواهیم این بخش را کاملا باز نماییم نیاز به زمان زیادی خواهیم داشت. که نمیتوان در اینجا همه ی مبحث را به صورت موشکافانه مورد بحث و بررسی قرار داد. اما نکته ی حایز اهمیت آن اینست که همه افراد که دچار بیماری سوتغذیه هستند. همواره به دنبال احساس سیری میگردند. در حالیکه نمیدانند که احساس سیری، بر اثر ترشح هورمونی به نام لیپتین میباشد. نه اینکه معده انقدر پر شود که حتی توان نفس کشیدن را از انسان بگیرد. 
باید بدانیم در معده ی انسان گیرنده ای وجود ندارد که انسان احساس سیری نماید. در اینجا مثالی را عنوان کنیم که قابل درک باشد 
شاید برای شما هم پیش آمده که بصورت خواسته و یا ناخواسته اب جوش و یا چای داغ را نوشیده باشید و منجر به سوختن لحظه ای دهان و مری خود شده باشید. ولی جالب آنکه وقتی آب جوش به معده ی شما رسید فکر میکنید دیگر آن آب جوش سرد شده و معده ی شما را نمیسوزاند. یا وقتی که بر اثر ترشح زیادی اسید معده سوزش سر دل میگیرید و احساس نمیکنید که معده ی شما دارد میسوزد. فقط حس میکنید که قسمت بالای معده یا سر دل میسوزد. که این باور اشتباه است. 
معده ی ما حسگر و یا رگ اعصاب ندارد که بتواند سوزش و درد و..... را به مغز مخابره کند و حسگر ها یا همان رگهای عصبی تا قسمت فوقانی معده و یا انتهای نای که به معده وصل میشود پیشتر نیامده است

پس در هر زمانی که سوزش سر معده داریم در حقیقت کل دستگاه گوارش دچار مشکل شده. ولی ما آنرا حس نمیکنیم 
درست مثل زمانی که بیهوش هستیم و تحت عمل جراحی قرار گرفته ایم. و هیچ دردی را حس نمیکنیم. اما در حقیقت ما در زیر تیغ عمل جراحی هستیم و در آن لحظه بدن بیشترین درد را میکشد.

احساس گرسنگی و یا سیری یک مکانیزم است که مستقیما با دهان انسان همراه با جویدن پدیدار میگردد. 
هر چه غذا را بیشتر بجویم. هورمون بیشتری در بدن ترشح میشود و احساس سیری بیشتر ی خواهیم کرد وگرنه معده ی ما هیچگاه احساس سیری و گرسنگی را تشخیص نداده و چون قابلیت ارتجاعی دارد. هر چه غذا بخوریم. او هم حجمش را بیشتر و بیشتر مینماید 
پس طوری غذا نخوریم که همیشه احساس گرسنگی کرده و یا بر اثر سوتغذیه خود را بیمار و رنجور نماییم 
نویسنده، حسن 
لژیون،  لیدی جونز 
راهنما،  مهدی سلطانی 
پارک،  طالقانی
Print Friendly Version of this pageپرینت مطلب داغ کن - کلوب دات کام Share
مرتبط با: لژیون جونز، مقاله،


می توانید دیدگاه خود را بنویسید
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
 
درباره ما ...
دریافت نشریات و فایل های صوتی ...
دریافت کتاب «عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر» نویسنده: مهندس حسین دژاكام دانلود نوشتارها و فایلهای صوتی کنگره 60 در قالب فایل Mp3 و PDF
اشعار شاعران کنگره 60
اشعار شاعران کنگره 60
مسافران و همسفران محترم کنگره 60 می توانند اشعار خود را به ایمیل: adezhakam@gmail.com برای آقای امین دژاکام ارسال کنند.
آمار سایت ...
• تعداد مطالب:
• تعداد نویسندگان:
• آخرین بروز رسانی:
• بازدید امروز:
• بازدید دیروز:
• بازدید این ماه:
• بازدید ماه قبل:
• بازدید کل:
• آخرین بازدید:

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic